LAKEAUTO032 Novosti

Da li tražite automobil iz snova? Onda ste u Volkswagen došli na pravo mesto. Obezbedite novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurišite željeni model prema sopstvenim željama..

  1. Novosti
  2. ISTORIJA VOZILA
26.10.2022
Aktuelnosti iz servisa

ISTORIJA VOZILA

U skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka, stav proizvođača je da je najstrože zabranjeno izdavati podatke iz fabričkih sistema licima koji nisu vlasnici istih.

Istorija

Naime, podaci o održavanju i obavljenim popravkama vozila smatraju se vlasništvom onoga ko je iste naručio i platio. Ukoliko niste prvi vlasnik podatke morate tražiti od prethodnog vlasnika. LAKEAUTO 032 Vam može izdati podatke samo za period kada ste bili vlasnik vozila uz zahtev u pisanoj formi. Za period pre ili posle trajanja vašeg vlasništva shodno Zakonu nismo u mogućnosti da izdajemo istoriju vozila.Iskreno se nadamo da ćete imati razimevanja za našu poziciju i činjenicu da nismo u mogućnosti da izdajemo kompletnu istoriju vozila.

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.